Eilen illalla meidan neiti sitten otti suuttui isalleen oikein kunnolla. Prinsessa oli sita mielta, ettei isa hanesta yhtaan valita, kun vaan rakentaa hyllyja eika ole hanen kanssaan lainkaan... Isa sitten pyysi tytartaan kaveriksi siivomaan jalkiaan.

Vanhin lapsista taas - ei nyt mokottanyt - mutta on katkera aidilleen, kun on pitanyt muuttaa lampimasta Intiasta kylmaan Kuwaitiin. Muutenkin kuulemaa elama Intiassa oli niin paljon helpompaa ja mukavampaa. Ei tarvinnut itse koota huonekaluja tms. kun voi vain soittaa henkilon kokoamaan ja katsella itse vieresta. Ei tarvinnut kuoria sipuleita itse, kun oli maid joka teki sen sinun puolestasi. Onhan meilla nytkin tuo maid, mutta olen sita mielta etta voidaan tassa itsekin jotain tehda. Julma aiti ja vaimo!

Vihdoinkin keksin milla voin pitaa itseni lampimana taalla kylmassa kampassa. Muistin, etta rakas aviomiehenihan osti minulle joululahjaksi aivan ihanan villahuovan. Silloin ennen tanne tuloa kylla hiukan ihmettelin, etta mitahan kayttoa kuumassa Kuwaitissa olisi villahuovalle, mutta nyt on osoittautunut aarimmaisen hyvaksi hankinnaksi!

 

Sitten onkin luvassa elamani ensimmainen ruokapostaus!

Vahan salaatteja, tosin muunneltuna. Isanta ei voi syoda tomaattia (on niin pahaa), joten jatin tomaatit sitten omalle lautaselleni.

j

Naa on ihan sika hyvia! Epatervellista, mutta hyvaa... Ovat siis lihataytteisia myttyja, jotka uppopaistetaan rapeiksi. On mulla ohjekin naihin, mutta ostan ne valmiina Carrefourista.

Mini pitaleipia...

Kanasta ei nyt sitten taman kummenpaa kuvaa. On parhaillaan uunissa ja paistopussi otti ikaan kuin jo hiukan kiinni. Eli meilla syodaan tanaan kanaa ilman nahkaa. Itselleni tuo ei ole mikaan juttu (kanan nahattomuus), mutta muut perheestani taitaa ottaa herneen nenaansa...

Maailman helpoin ja kirvelettomin tapa kuoria sipulit. Kesaisen leikkauksen jalkeen en oikein ole kestanyt sipulin aiheuttamaa kirvelya, mutta nain kuorittuna, ei satu yhtaan!

Kun ne tomaatit jai siis isanan vuoksi erilleen niin nailla saa edes hiukan varia salaatteihin.

 

Tassa tama nyt sitten oli. Sallinette anteeksi tama yksinkertainen ruokapostaus. Jos kiinnostaa, niin reseptit saa kylla pyytamalla... Tuo kirja mista ohjeet ovat on: Cooking around the world Middle Eastern.