Niin, kavin sitten varkailla Kalastajanvaimon blogissa... Ja laittelenpa nyt ittekin tanne kuvia niista asioista mitka tekevat minut onnelliseksi juuri nyt.

Perhe. Vaikka tappelenkin lahes paivittain yhdes jos toisen kanssa, niin on ne silti niin IHANIA. Paivaakaan en antaisi pois. Tuo kameli ei tosin kuulu porukkaamme - ainakaan viela. Eilenkin tuon keskimmaisen nappulani kanssa ensin pelattiin sovussa shakkia ja illalla sitten jo pitikin ottaa hiukan yhteen. Tosin olen ylpea itsestani, en korottanut aantani kertaakaan!

Golf. Vihdoinkin loysin itselleni harrastuksen josta oikeasti pidan. Salibandy oli Suomessa se juttu, mutta kun taalla ei ole mahdollista harrastaa tuota, mutta onneksi loysin golfin tilalle. Tata siis harrastan paivisin, kun lapset ovat koulussa. Eli kukaan ei edes karsi tasta harrastuksestani vaikka aikaa vievaa hommaa onkin. Isannan lompakolle tama toki kay...

Meri. Vihdoinkin asun paikassa jossa on meri kavelymatkan paassa. Mika tuossa elementissa onkaan niin lumoavaa? Rauhoittaa kummasti. Miten onkaan mukava menna Starbuck'sin kautta kavelemaan tuohon rantaan ja nauttia virkistavasta tuulesta ja meren tuoksusta.

Tassa siis olivat asiat jotka paallimmaisena tulee mieleen, kun mietin mika tekee minut onnelliseksi.