Huhhuh mika paiva takana... tai oikeastaan jo eilinen iltakin oli aikamoinen seikkailu! Palataan nyt siis ensin sinne eilisiltaan. Sain kutsun yhden iranilaisen naisen luokse iltaa istumaan. Otin tuon pikkuneidin sinne mukaan. Laitoin osoitteen GPSaan ja loysin perille - siis sinne mihin GPS neuvoi. Tunnin pyorimisen ja lukuisten puheluiden jalkeen huomasin, etta olen niin eksyksissa kuin ihminen vaan voi olla! Viime kesaisen silmaleikkauksen jaljilta en nae lukea pimealla noita kyltteja tuolla liikenteessa. Neiti nukkui takapenkilla ja itse rupesin jo itkemaan, kun en meinannut loytaa reittia sielta alueelta, johon olin eksynyt... Ja kyseessa on ehka maailman pienin kaupunki, johon on VAIKEA eksya! Reilun tunnin jalkeen paasin vihdoin ja viimein sinne minne pitikin. Hauska ilta se loppujen lopuksi oli, etta kylla kannatti menna!

Tana aamuna piti sitten olla taas klo 8 liikenteessa (lapsilla vapaapaivat koulusta, siksi ei aiemmin). Sain kutsun Cultural Tourille. Oppaanamme toimi kuwaitilainen nainen ja han oli valinnut kohteiksi juuri sellaiset joista yleensa ei turistit edes kuule... Kaytiin tutustumassa vanhoihin asuinpaikkoihin - niissa on nykyaan toimistoja, nayttelytiloja ja STARBUCK'S. Oli mielenkiintoinen mesta. Ulkopuolelta rakennuksen ohittaessa luulee, etta ne olisi hylattyja rakennuksia, mutta vitsi miten upea nayttelytila siella oli ja ne toimistotilat!

Kuwaithan on ollut joskus vuosia vuosia sitten muurien sisalla. Nyt tuosta muurista on vain osia jaljella siella taalla. Kaytiin katsomassa niitakin ohimennen. Alkuperaisiahan ne ei ole, kun niita on restauroitu useaan otteeseen... Alkuperainen muuri on rakennettu sellaisella korallin ja limestonen sekoituksella, mutta nyt nuo osat on korjailtu tiililla.

Paastiin myos tutustumaan ihan aitoon Diwaniya paikkoihin. Sedat tarjoili meille pahkinoita yms. herkkuja. Maisteltiin myos timjamiteeta - oli aika erikoisen makuista. Saatiin valokuvakin jossa me lansimaalaiset naiset istuskelemme naiden vieraanvaraisten isantiemme kanssa, mutta ne kuvat jaavat ihan omiin arkistoihin.

Paiva paatettiin hyvaan lounaaseen! Mahtava retki ja nyt tiedan, etta kyllahan taalla on PALJON paikkoja joissa kayda!

p.s. tanaan aamusta klo 7 lahetin taas yhden tyohakemuksen ja klo 8 tuli puhelu tuolta samasta paikasta ja haastatteluaika on maanantaina!