Olihan tanaan taas lahella pienimuotoinen kolari. Ajelin ihan rauhallisesti (isannalle huom! oikeasti rauhallisesti) omalla kaistallani, kun oleva auto rupesi uhkaavasti lahestymaan omaa autoani. Pienella korjausliikkeella onneksi sain valtettya osuman...

Myohemmin parkkipaikalla huomasin taman saman auton saapuvan viereiselle ruudulle. Kavin mielessani jo lapi pienen keskustelun naiden kolmen vetyperoksidiblondin kanssa, mutta paatin sitten olla ihan hiljaa. Olisi vain niin tehnyt mieli hieman huomauttaa kuinka auton saa pidettya omalla kaistalla.

Iltapaivasta istuskelin ystavani kanssa kahvilla, kun tuli puhetta taas naista autoilevista paikallisista ja erityisesti siis naista vetyperoksidiblondeista. Kerroin sitten talle brittiystavalleni tasta aamuisesta melkein kolarista ja kuinka meinasin antaa ajo-ohjeita naille neitosille. Tahanpa ystavattareni sanoi, etta "ala hyva ihminen mene missaan nimessa sanomaan mitaan naille paikallisille!" Taalla on yksi expatti joutunut vankilaan, koska oli pyytanyt palvelua pankkivirkailijalta (joka oli nahnyt tarpeelliseksi puhua puhelimessa omia juorujaan ystavalleen kuin tehda tyotaan). Tasta tuohtuneena pankkivirkailija oli soittanut poliisit paikalle ja syyttanyt hairinnasta tata expattia! Niinpa se tama mies oli sitten viettanyt vuorokauden vankilassa... Eli ei parane menna vaatimaan/neuvomaan naita paikallisia.

Nyt ymmarran mita tarkoitetaan sanonnalla: "Mika on aitoa paikallista? Se on ASENNE!" Ja tama paikallinen asenne on todella ainut laatuista... Olisi jotain muutakin kerrottavana, mutta valitettavasti en halua ongelmia taman blogini kautta, joten jatetaan niista sitten kertomati.