Kavin eilen illalla katsomassa elokuvan My name is Khan. Olen yleensa aika skeptinen naita "Bollywood"-leffoja kohtaan, mutta tama... WOW! Melkein koko kolmituntisen itkin enka ollut edes varautunut moiseen tulvaan. Eli ei nenaliinoja mukana.

Mika ihmeellisinta... ja nyt sitten Suzhouren on ihan hiljaa! Tuli i-k-a-v-a Intiaan. Tama jos mika on OUTOA! Aivan kasittamatonta. Nyt pitaa sitten metsastaa tuo elokuva kotiinkin.

Anyway, suosittelen tuon elokuvan katsomista ihan jokaiselle.

Tanaan sitten pitaisikin saada tavarat pakattua matkalaukkuihin ja huomenna illalla klo 23:00 suuntaamme matkan lentokentalle. Ja voi, mika kesa minua odottaakaan. Ensimmaisella viikolla menen anoppilaan asustamaan pariksi paivaksi. Sitten suuntaankin kohti lapsuudenaikaisen ystavani luokse (siis sama josta kerroinkin taalla silloin, kun loysimme toisemme uudelleen FB:n kautta)! Samaisen ystavani kanssa suunnistamme Tammerfesteillekin heinakuussa. Tyontekoa on myos luvassa siis kesan aikana n. 5 viikkoa ja elokuussa rakas miehenikin saapuu Suomeen ja lomasuunnitelmat on viela hiukan auki silta osin. Mehan joka vuosi teemme kahdestaan kuherruskuukausi matkan jonnekin ja nyt paallimmaisena ideana olisi menna Italiaan ystavaperhetta tapaamaan...

Konetta en ota mukaan vaan tama rakas Sony jaa nyt lomalle myos - tekee meille molemmille ihan hyvaa olla pari kuukautta erossa. Joten postauksetkin jaa hiukka vahaiselle (satunnaisesti ehka anoppilan koneelta). Kesalomalta laittelen sitten kuvia kesan jalkeen tuonne valokuvausblogiini.

Nyt toivottelen oikein Hyvaa Kesaa kaikille!