...ennen Suomi-lomaa! Tanaan olikin poikien ensimmainen lomapaiva. Neiti joutuu viela kaymaan huomennakin, mutta sitten alkaa hanenkin odottamansa loma. Suomeen toki lennetaan vasta 13. paiva.

Tanaan mentiin poikien kanssa klubille uimaan ja pelailemaan, kun oltiin ensin jatetty neiti kouluun. Rantalenttiksen peluu ei ollut mitenkaan helppoa kolmestaan... Koripallo ei onnistunut meikalaiselta alkuunkaan, mutta paaasia, etta pojat nautti! Nyt meilla kaikilla onkin hiukan kireahko nahka. Arvatkaa vaan tuliko laitettua aurinkorasvaa ja lampotila vain +43.

Huomenna tapaankin suomalaisrouvan kahvittelun merkeissa, joten altaalla oleskelu onneksi jaa huomenna valiin.

Torstaina on taas arabitunti ja lupasin lapsille, ettei menna sen jalkeen mihinkaan. Pysytaan vain ilmaistoidussa kotona ja pojat saa pelata pleikkaria... Taas on ihana-aiti pisteet tienattu!

Perjantaiksi tilasin lapsenhoitajan (eli meidan Marian) paikalle ja mennaan isannan kanssa elokuviin. Ette ikina arvaa mita leffaa mennaan kattomaan... Tastahan voisikin laittaa oikein arvonnan pystyyn! Palkinto on yllatys... Voittaja arvotaan sitten oikein arvanneiden kesken! Kuwaitin huonon postijarjestelman vuoksi palkinnon paasen lahettamaan vasta kun paasen Suomeen. Eli lauantaina voisi olla sitten voittajan julkaisun paikka!

Elokuvat jotka pyorivat nyt taalla:

SHREK FOREVER AFTER

BROOKLYN'S FINEST

A NIGHTMARE ON ELM STREET

JACK HUNTER AND THE LOST TREASURE OF UGARIT

PRINCE OF PERSIA

ROBIN HOOD

IRON MAN 2

THE LOSERS

TOY STORY 2

KITES

NANNY MCPHEE & THE BIG BANG

SINGAM

POKKIRI RAJA

HOUSEFULL

BADMAASH COMPANY

Onnea peliin!