Hyvaan lomaan kuuluu hyva ruoka ja juoma hyvien ystavien seurassa.

Tapasin vihdoinkin 17 vuoden jalkeen parhaan ystavani teiniajoilta! Voi sita katkatysta ja vanhojen juttujen muistelua... Ja jummijamma mika kokki siita naisesta on tullut!!!!!!! Vielakin nousee vesi kielelle kun ajatteleekin kaikkia niita hyvia ruokia mita han oli valmistanut. Kiitos Ystavani!

Tyonteko alkoikin sitten heinakuun puolella ja olihan se taas niin ihanaa... Vanhat ja uudet asiakkaat seka vanhat ja uudet tyokaverit, olihan taas tyoviikot! Bileista kuvia julkaisen tyokaverit siella fb:n puolella.

Pitihan sita menna sitten prinsessan kanssa kaymaan Oulun suunnalla tapaamassa tuttuja Intiasta. Ja siella olikin valmisteilla yllatys meille...

Tama on jotain mita joskus Intiasta kaipaa!

Ja mitahan tasta otoksesta meille uusille misseille maksettais????!!!!

Nakyyhan tuote riittavan hyvin???

Tulihan se oma rakaskin sitten lomalle elokuussa. Voi sita tunteitten paloa, kun isanta paasi perille.

Loppuloma menikin sitten turistina oleillen Helsingissa ja Tukholmassa. Tukholma oli vahan tylsa (hirveesti ihmisia vanhassa kaupungissa), mutta Helsingista nahtiin melkoisen monta uutta juttua mihin ei ennen oltu mentykaan.

Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut loma! Kuvatarjonta jokseenkin niukka, kun ei kameranainen ollut oikein ajantasalla joka paikassa. Selkeasti isantaa ollut ikava, kun yli puolet kuvista hanesta...