Monessa blogissa on ollut naita "paiva kanssani" -postauksia ja niinpa ajattelin toteuttaa myos omalta osaltani tallaisen...

Tana aamuna sain juoda aamukahvini yksin, koska mieheni on taas viikottaisella Bahrainin reissullaan.

5:30

ja ne jotka muistaa, huomaavat mukin olevan savysavyyn keittionkaappien kanssa.

Tekaisinpa viela aamutuimaan jaakaappiin maailman helpoimman "kakun", lapsille jalkiruuaksi kunhan tulevat koulusta kotiin.

7:00

Tassa vaiheessa lapset kysyivat: "minka takia otat kuvan liikenteesta?" Kerroin sitten tekevani tallaisen jutun blogiini, johon keskimmainen tuumasi: "eihan sun sitten tartte muita kuvia ottaakaan, kun olet koko ajan liikenteessa..."

7:41

Ehdittiin kuitenkin ajoissa koululle!

8:40

Olen sen verran huono pelaamaan golfia viela, etta sekoan lyontien maarassa (tatahan ei kylla pitaisi tunnustaa... ). Tanaan sitten keksin ottaa mukaan nuo rukoushelmet. Olen ostanut ne Iranista ja ne on roikkunut meidan HappyMan:n peukalossa. Nyt saivat uuden kodin golf-bagistani. En tosin heiluttele niita kauhean nakyvasti etten loukkaa paikallisia.

Tanaan(kaan) ei ollut meidan paiva...

11:30

Matkalla Honda-kauppaan maksamaan varausmaksua. Saan kuin saankin iki-ihanan maroonin punaisen CR-V:n - ensi viikolla!

12:45

Kavin hakemassa edellisviikon syntymapaivajuhlien tuotoksia Color me mine -kahvilasta. Oli maalatut savityot valmiina odottamassa noutajaansa (unohdin ottaa valokuvan...).

15:05

Sen verran kiireinen paiva, etta tanaan lapset sai herkutella taalla. Aitipisteet koholla taas tassa perheessa.

Tallainen paiva siis tanaan. Nyt vaan ollaan kotona ja lapset saavat pelata Pleikkaa ja aiti on netissa ja odottelee isantaa saapuvaksi kotiin.