Tanaan olin tapaamassa (mika on oikea sana naille ihmisille, jotka kouluissa tekevat esim. opetus-suunnitelmia jne.???) koulujen edustajia... Ensinnakin, ihan VAARA paikka mulle! Nama ihmiset tekevat yhteistyota terapeuttien kanssa ja mina EN ole terapeutti! Olipa siina kiva sitten esitella itsensa (asiaa varsinaisesti ei voinut esitella, kun tuolla ei saa mainostaa) ja miettia koko tilaisuuden ajan, etta mita h...ttia mina taalla teen. Onneksi toimistoltamme oli muitakin henkiloita, jotka tajusi ettei tama nyt oikein olekaan oikea paikka meille.

Onneksi saimme muutamia uusia kontakteja, joihin olla yhteydessa. Nailta kontakteilta voisi mahdollisesti loytya TILAT joita kayttaa ja ehka mahdollisia ASIAKKAITA! Kylla taas tanaan on ollut sellainen olo, etta v...u jatan koko jutun ja tehkoon joku muu! Miksi ylipaansa halusin ryhtya moiseen??

Huomenna on taas yksi uusi tilaisuus, jossa esittelen asiani (arabian opiskelut siis siirtyvat hamaan tulevaisuuteen). 5.10. on staff meeting, jossa paasen jalleen aaneen. Lokakuun loppu puolella on sitten vuorossa opettajien tapaaminen (kaikista kouluista tulee opettajia max. 90 henk.) johon valmistelen presentaation. Ajattelin pitaa heille taukojumppaa...

Btw, en sitten saanut yha edelleenkaan sita esitetta tanne kopioitua. Taa ei osaa jostain syysta kopioida noita valmiita esitepohjia... toisekseen, se koko esite meni uusiksi! Teksti muokataan arabeille sopivaksi, taalla kun ei voi puhua asioista asioiden oikeilla nimilla. Niin ja pitaahan ne arabiaksi kaantaa ja siihen taitoni ei riita.