Kavin tanaan suunnittelupalaverissa tulevien mahdollisten toiden puitteissa. Saatiin sovittua erinaiset tarkeat seikat, kuten esim. palkka... Ensi viikolla mennaan tapaamaan ihmisia jotka mahdollisesti rahoittaisivat kyseisen projektin seka katsastetaan mahdolliset tilat. Nyt on vaan tama tatsy niin taynna intoa, ettei tahdo nahoissaan pysya. Viela kun loytaisi nyt ne mahdolliset asiakkaat! Etta sellainen pikkujuttu viela puuttuu...

Sitten siihen eiliseen...

Paikassa ei ollut sita iftar-menua, mutta kylla oli mahtavan maukasta ruokaa ihan siita normilistastakin. Valitettavasti en muista naitten ruokien oikeita nimia, joten selittelen vain mita tuli suuhun laitettua. Salinette anteeksi.

Alkupalat:

Taatelit tuli ihan ilman pyytamatikin. Ei tullut vielakaan meikalaisesta taatelin ystavaa. Olenkohan muuten aikaisemmin missaan kertonut, miksi taateleita luulin kun ensimmaisen kerran niihin tormasin? Onko kukaan kuullut tarinaa korvatulpista??

Taa on mun kestosuosikki! Hummus lihalla ja pine nutseilla. Lurps! Voisin syoda tata ihan noin pelkaltaankin.

Tilattiin myos grillattua halloumia. Oli H-Y-V-A-A!

Paaruoka:

Erittain maukasta riisia, kanaa ja munakoisoa! Jopa tuo epailemani munakoiso oli todella hyvaa! Miksi itse en koskaan onnistu tekemaan riisista yhta maukasta???

Lampaan kebabia vadelmakastikkeella. Tama oli jotenkin plaah. Lammaskebab on aina lammaskebabia, mutta tuo vadelmakastike oli vahan turhan makeaa...

Ja sitten me naiset oikein repaistiin ja ruvettiin rilluttelemaan Kuwaitin yossa...

Appelsiinimehua ja Lime-minttumehua!

Kiitoksia viela rouvalle taalta aavikosta, joka minut tuonne paikkaan houkutteli! Otetaan joskus uusiksi??