Eilen saatiin kuin saatiinkin se astianpesukone ostettua! Kauppa aukesikin jo klo 10 aamusta. Nyt vaan odottelen taman paivan kotona, etta se kone saadaan tanne meille. Maria tulee vasta iltapaivasta toihin, joten toimin taman aamupaivan tiskikoneena.

Tama kaaos pitaisi saada havitettya. On siina nyt hetkeksi tekemista. Kuumaa vettahan meille ei tule, joten pitaa ensin keittaa vesi jotta paasee ylipaansa tiskaamaan. Voisiko joku fiksumpi ihminen mulle selittaa, miksi kuumavesihanasta tulee kylmaa vetta ja kylmavesihanasta haaleaa vetta? Vuokraisantamme oli ilmoittanut kesan alussa, etta han vaihtaa tuon vedenjakelun aina kesan ajaksi noin... Ei ymmarra tama rouva.

Muutenkin olen tuon tiskauksen kanssa hieman "outolintu". Kuka muistaa, kun ylaasteella koksan tunneilla opetettiin tiskijarjestys (ruokailuvalineet, lasit, lautaset jne.)? No, minahan uskollisena koksaopettajalle noudatan yha edelleen tuota jarjestysta. Nyt vain olen lisannyt siihen sen, etta jokaisen "tiskiryhman" jalkeen vaihdetaan kuumavesi ja annetaan hetken ajan liota saippuavedessa. Ymmartaako kukaan, mita ma taas koitan selittaa... Ehka vahan turhaa, keta kiinnostaa??

Siirrytaan siihen ruuanlaittoon. Tuli tuossa yhtakkia vaan mieleen, etta mullehan on ehdotettu niita ruuanlaittojuttuja ja niinpa tassa taas tulee... Vahan tylsajuttu vaan, kun teen puolivalmiista.

Ruskistan jauhelihan

vihaan jos jauheliha on sellaisina paakkuina. Niinpa hakkaan sen aina ihan pienenpieneksi muruksi (tassa viela liian isoja kokkoja).

Tuollaisia burritoja ja tacoja pitaisi sitten olla valmiina, kun lahden hakemaan lapsikullat kotio koulusta.

Sitten taas projektin etenemiseen. Torstaina olen siis menossa esittelemaan tuon valinelistan mita olen viikonlopun aikana vakertanyt. Toivottavasti saisin lapi sielta sellaisen Mega-paketin, joka sisaltaisi ihan kaiken tarvittavan! Pidelkaapa siis peukkuja pystyssa. Samalla kerralla mulle esitellaan naita mahdollisia yhteistyokumppaneita ja harrastetiloja, joista saan sitten valita mieleiseni. Toiveenani olisi saada ulkokentta kayttoon ja jonkinlainen sisahalli (jos vaikka sattuu vesisade yllattamaan...).