Tama kuukauden kestava "haaste" kaipaa valiin jotain homppaa. Niinpa ajattelin kertoa tasta paivasta hiukkasen. Ja laitanpa muutaman kuvankin.

Lahdin tanaan ystavani kanssa terveysmessuille. En nyt ihan messuista kylla puhuisi, oli sen verran laimeat esittelyt. Olisihan siella voinut otattaa verikokeen (en tieda mita olis mahtanut selvita) tai mitatuttaan verenpaineet yms. Olin varautunut kukkaron kanssa, jos olisin vaikka ostanut jotain. Eipa ollut pahemmin ostettavaa. Kuviakaan en ottanut, oli todella koyhat messut!

Messuilta suunnistimme shoppailemaan Salmiya City Centeriin (korjaa, jos meni nimi vaarin...). Ja mitas loytyikaan.

Meinasin jopa ostaa tallaisen, mutta jatin sitten kuitenkin hankkimatta. Tulee niin vahan tuota huivia kaytettya (tamahan siis menee huivin alle, tuo "pompula" pitaa huivin paremmin paikallaan).

Maidille uniformu. Saa Maria yha edelleen tyoskennella omissa vaatteissaan. En siis ostanut tallaista hanelle...

Tassa sitten irtomallisia huivin"pidikkeita". Tallaisen ostin itselleni, mutta kuwaitin lipun varisena. Voin sitten ensi helmikuussa juhlistaa Natinal/Liberation Dayta.

Ostin myos ensimmaisen kotituoksun. Mikahan naiden nimi taas olikaan?? Eli tuohon puukuppiin laitetaan sytytetty hiili ja paalle pari palaa tuoksujuttua (noiden koristeellisten rasioiden sisalla on siis ne tuoksujutut. Sellaista puusilppua - ne jotka tietaa mita nama on, voi selittaa paremmin).

Vahan harmittaa, etten ostanut "kuwaitin passia", kun niin haluaisin taman maan kansalaisuuden. Ei olis maksanutkaan kuin 200 filsia (0,60 euroa).

Taman parissa olenkin sitten illan viettanyt...

MAAILMAN TYPERIN PELI! Mutta silti olen jaanyt koukkuun. Kaykaas tsekkaan http://www.girlsgogames.com/game/Woobies.html

Ampumisiin!