Kai mun on tanne purettava pahaa oloani, vaikka ensin niin paatin etten siita tanne kirjoita. Nyt vaan v...ttaa niin helvetisti tama hiton jalka ja taman maan sairaalat!

Silloin kolme viikkoa sitten, kun tuo jalka napsahti siella futiksessa, mentiin piipaa autolla valtion sairaalaan. Siella otettiin ne rontgenit joissa ei tietenkaan nakynyt yhtaan mitaan. Jalka teipattiin ja kotio lepaamaan. Tosin laakari ilmoitti, etta parin paivan paasta pitaisi menna ortopedille (valtion sairaalaan). En silloin sitten mennyt, kun jalka tuntui jotenkin paremmalle. Viikon paasta menin uudelleen yksityiselle puolelle, kun ei se tuntunutkaan enaa paremmalle. Siella laakari ilmoitti, etta: "you have something wrong in your leg..." Joo taman olisin tiennyt ihan ilman hanen kertomaansakin. Tama laakari sitten kertoi, etta tarvitaan MRI (magneettikuvaus?). Tahan kuitenkin tarvitaan vakuutusyhtion lupa, jota siis odottelemme yha edelleen (aikaa kulunut jo kaksi viikkoa tuosta kaynnista).

Lauantaina menin sitten uuteen sairaalaan, kun jalka napsahti uudelleen niissa juhlissa. Tama ensimmainen laakari tuolla antoi mukaan kasan laakkeita ja teippasi jalan. Pyysi tulemaan takaisin parin paivan paasta. Menin sitten maanantaina paikalle, mutta laakari ei ollutkaan paikalla. Ilmoitin sitten, etta paastakaa nyt helvetti jollekin laakarille. Ja paasinkin. Tama uusi laakari oli ensimmainen kaikista, joka koski jalkaan. Vaanteli ja kaanteli ja ilmoitti, etta ristiside poikki. Mutta tarvitaan MRI. Nyt taas odottelemme sita MRI aikaa. Jalka pitaisi leikata ennen joululomia. Nyt vaan makaan sangyssa ja v...tuttaa niin perhanasti. Tiuskin kaikille. Ei paljon jaksa hymyilla. Jalka on kipea eika oita saa nukuttua.