Viime yona sain nuo kaksi takaisin kotiin Suomen vierailultaan. Sain heti ensimmaisena halaukset molemmilta ja olin yhta hymya... Aamusta neiti paatti alkaa purkamaan poikien matkalaukkua ja mita sielta loytyikaan.

Mieleton maara ihania tuoksukynttiloita. Niita polttelen tuolla hierontahuoneessani. Hassua kuinka pitaa raahata kynttiloita Suomesta saakka, mutta kun ei nama paikalliset tai IKEAn kynttilat pala kunnolla...

Pinkit Reiskat loytyi myos laukun uumenista ja sisalla oli viela pinkit villasukatkin! Ei nyt varpaat palele! Ulkona on nykyaan n. +10 astetta ja sisalla on kivilattiat, niin voitte vain kuvitella kuin jaatavilta ne tuntuu paljaisiin jalkoihin. Tai mun tapauksessani jalan alla (toiseenhan en saa painoa laittaa vielakaan).

Ja sitten sielta loytyi viela SUKLAATA! Piparkakkusuklaalevy aitiltani ja tryffelisuklaata pojaltani... on se vaan aitin muru!

Niin ja Vilukissille: optinen harha iski myos tanne... Hetken pyoriteltiin tyttareni kanssa antamaasi raastinta. Ihmettelin, etta kuinka silla voi vaan tehda yhdenlaista raastetta. Ja mista siina pidetaan kiinni ja mista se raaste tulee ulos. Onneksi sitten huomasin katsella sita vahan tarkemmin ennen kuin olin kuskaamassa sita astianpesukoneeseen. Nyt se etsii paikkaansa tuolla hierontahuoneen poydalla. Mutta KIITOS lahjasta! Se on ihana, ja kunhan saan siihen kynttilan palamaan, naan kuinka ihanasti sielta valo tuleekaan.

Ensi viikolla onkin sitten lomat ohitse. Lapset palaavat kouluihin heti maanantaina - joo sunnuntai on viela vapaata poikkeuksellisesti! Ystavani lupasi tuoda lapset koulusta, kun en itse paase viela ajamaan. Torstaina menen sitten uudestaan laakarille ja ruvetaan suunnittelemaan fysioterapiaa. Nyt koitan suoristella tuota koukkukinttuani.