Ei nakojaan uskalla enaa suunnitella yhtaan mitaan. Toissa paivana mut maarattiin takaisin vuodelepoon, joten se niista menoista. Lupa liikkua vain pakolliset vessassa kaynnit ja fyssarilla kaynnit. Autolla ajelu minimiin, tosin tama johtuu taman maan laista. Taalla ei vakuutukset ole voimassa, jos ajelee jalka paketissa. Minahan joudun liikkumaan taalla sellainen rautakehikko jalassa. Laitan kuvan joskus tanne, kun saan aikaiseksi...

Eilen karkasin sen verran pihalle, etta ystavani vei mut sinne aamupalalle! Miten ihana oli istua auringon paisteessa (lamminta juuri sopivasti +16) ja nauttia katkarapuleipaa. Luxusta! Aamupalan paalle kaytiin viela hieman kauppoja kiertamassa. Tata en ole paassyt tekemaan kuukauteen. Oli todella hauska paiva. Loppu paiva menikin sitten palautuessa. Ystavanikin tuumasi, etta silmista rupeaa nakymaan pienta uupumista. Mutta oli se sen arvoistakin. Ystavani lupasi ulkoiluttaa mua nyt joka viikko. Sanoi laakari mita tykkaa.

Nyt seuraillaan seuraavat 10 paivaa tuota jalan turvotuksen haviamista ja kipujen hiipumista. Jos ei mitaan muutosta tapahdu, niin uudet MRI -kuvat ja jos sielta jotain loytyy niin katsellaan sitten jatkosuunnitelmia. Etta kaikki peukut vaan pystyyn, ettei uutta leikkausta tarvita.