Ihan ensimmaisena KIITOS kaikille kommentoijille!

Nyt sitten siihen valitus osioon, vaikka vakaasti paatin etten taalla jatka tata ikuista valitusta enaa. Nyt vaan on mitta nurin!

Ma olisin nyt ihan valmis vaikka amputoimaan tuon kinttuni, jos sen joku vaan poistais! Nyt on mennyt n. 3 kuukautta ilman kunnon younia. Jalkaa vaan sarkee ja sarkee. Paikat puutuu, kun ei voi maata kuin yhdessa asennossa. Jos kaannat kylkeasi, noihin "reikakohtiin" sattuu. Muuten sita helvetin kinttua sarkeekin ihan muuten vaan ja KOKO AJAN! Eika mistaan sarkylaakkeistakaan ole apua tai naista jaista (vaikka laakari niin lupasi). Jos olisin tiennyt mika helvetti tasta tulee, niin olisin kieltaytynyt koko leikkauksesta.

Oikeesti kuvittelin, etta pari paivaa leikkauksen jalkeen, ja kaikki rupeaa menemaan paremmin. V....tut! Mitahan viela on edessa, kun ruvetaan koukistusharjoituksiin tai saati harjoittelemaan jalan maahan laittamista. Ma uhkasin jo, etta lihotan itteni niin pulleaksi etten enaa sangysta ylos nouse. Hitto jaadaan tanne, kun nyt kerran ollaan. Mutta keta muuta silla kiusaisin kuin itteani.

Golf-mailanikin odottavat kayttajaansa auton perassa ja en vaan paase pelaamaan. Uusiakin jo kattelin nettikaupoista, mutta mitas niita ostelemaan... Ja hittojako ma mitaan futiskamppeitakaan menin hankkimaan, kun ei pelaamaankaan paase. Kaikki on niin syvalta!!!!!!!!!!

Jokohan seuraava postaus olisi vahan iloisempi. En tieda. Enka valitakaan. Kiitos.