Vieraat ovat jalleen kotonaan. Kolmisen viikkoa hurahti todella nopeasti! Kiitoksia vaan vieraille tuliaisista ja olihan kiva pitkasta aikaa nahda! Kesalla taas tavataan rippijuhlien yms. parissa.

Niin, tana kesana meidan poitsu paasee ripille. Mamin vauva kasvanut kapaloistaan. Tanaan sentaan suostui tulemaan kattoon aiteen kanssa leffaa soffan nurkalle (aiti tosin makasi sangyssa). Ja kaytiinhan me eilen leffassa. Keskimmainen oli pelireissulla Bahrainissa, joten me (mina, pikku-prinsessa ja esikoinen) paatettiin laittaa elama risaiseksi. Kaytiin syomassa ja kattomassa Rango-leffa. Oli muuten hieman erilainen animaatio, mutta ihan hyva sellainen! Suosittelemme. Erityisesti leffa oli meidan teinin mieleen.

Keskiviikko iltana olin kuuntelemassa ystavani kanssa kulttuurikoulutusta. Aukenee nama arabien ajatuksen juoksut ehka paremmin, kun on joku joka kertoo hieman tavoistaan ja siita ajatuksen juoksusta... Niita onkin nyt seuraavat nelja keskiviikkoa tiedossa. Mielenkiintoista kuunneltavaa. Jos sita itsekin oppisi ajattelemaan, ettei tassa valmiissa maailmassa mihinkaan kiire ole...

Huomenna olen menossa piiiiiiiiiiiiitkasta aikaa kokeilemaan golfia. En tosin mene pelaamaan vaan ihan rangelle reenaan. Ehka ma opin hyvaksi puttaajaksi, kun svingaileen ei viela kykene.

Jalka siis edelleen poissa pelista. Tosin paasen jo jonkin verran kavelemaan. Olen sellainen iso pingviini talla hetkella rautatukeni kanssa. Jostain syysta olen nyt menettanyt myos tunnon osittain pikkurillistani. En tieda liittyyko se mitenkaan tahan juttuun, mutta vasemmalta puolelta sekin on mennyt. Aikoinaan kun siita valitin, selitettiin mulle sen johtuvan kepeista. Nyt en ole reiluun kuukauteen keppeja kayttanyt ja edelleen se on koko ajan puutunut ja sita kihelmoi. Silla sormella ei voi enaa edes nappaimiston nappaimiakaan painella... Outo juttu.

Etta tallaista tanne hiekkalaatikolle kuuluu. Hiekasta muuten tuli mieleen, etta meilla on taas ollut kunnon hiekkamyrsky eilen. Meillahan on mustat ruokailupoydat ja pinnat on talla hetkella tomuiset. Tanaan on onneksi paistanut kirkkaalta taivaalta aurinko ja nakyvyys hyva, eli hiekka laskenut. Toivottavasti ei taas nouse hetkeen ilmaan. Pari viikkoa sita on enemman ja vahemman leijunut ilmassa, mutta eilen se taas oikein tuli paalle. Nakyvyys oli n. 2 metria...