Sain viikolla yllattavan puhelun eraalta brittinaiselta. Yksi hieronta-asiakkaani oli kehunut minua ja tama brittinainen on aukaisemassa uuden kauneushoitolan, jonne etsii hierojaa. No, sovittiin tapaaminen talle paivalle (tai itse asiassa eiliselle, mutta kun kaaduin niin jouduin perumaan).

Haastattelu tuntui menevan hyvin. Tai, ei se edes ollut oikeen mikaan haastattelu, kunhan rupateltiin. Lopuksi tein koehieronnan. Huomasin vasta aloitettuani, etta unohdin katsoa kellon, joten tuli puolentunnin hieronnasta vahan pitempi. Hierottava tykkasi ja sehan oli paaasia!

Huomenna saan ilmeisesti sopimusehdotuksen ja jos se on hyva, niin tama rouva aloittaa tayspaivaisen tyon! On sita odotettukin. Paivat tosin vaikuttaa melko hurjille. Arkisin 10-20 ja viikonloppuisin 10-18 (yksi vapaapaiva viikossa). Arkisin saan 2-3 tunnin "vapaan" kun haen lapset ja vien kotiin. Voi olla paivan paatteeksi aika uupunut.

Tama nainen lupasi kouluttaa mua muihinkin tehtaviin. Esim. kasi- ja jalkahoitoihin, hot stone -hierontaan... Voisi pitemman paalle kayda tylsaksi pelkka hieronta. Vaikka siita tykkaankin. Se vaan on fyysisesti yllattavan raskasta hommaa, varsinkin sporttihieronta.

Nyt siis odottelen sopparia ja katsotaan milta nayttaa. Nyt vaan olen niin innoissani etten tahdo nahoissani pysya!!!