Kommentoin tuonne Lapiolla hiekka -blogiin uimarannoista ja ajattelinpa nappaista aiheen tanne ja kirjoittaa siita. Olen aikaisemminkin jo maininnut, etta taalla haisee p...ka rannalla, kun Persianlahti on melko saastunut. Yksi syy on se, etta taalla oli pari vuotta sitten hajonnut putki ja pure shit meni suoraan vesistoon. En tieda onko asiaa vielakaan korjattu, kun haju on melkoinen yha edelleen.

Elaimistoa ei pahemmin ole jaljella sodan jalkeen. Jotain kaloja ja katkarapujakin sielta saadaan, mutta ei suositella syotavaksi. Sisaltaa kaikenlaista sontaa nuo otukset. Niinpa merenantimien nauttiminen on jaanyt vahemmalle.

Uimaan tuohon vesistoon en lapsiani paasta. Itse kavimme uimassa yksityisen klubin uima-altaalla (talla hetkella emme ole jasenia millaan klubilla).

Yleiset rannat ovat lahinna intialaisten kaytossa, heilla tuo bakteerien sietokyky nayttaa olevan melkoinen... Aamuisin rannat ovat todella torkyiset, mutta iltapaivasta suht siistit, kun ne on siivottu.

Rantabulevardilla on tosin ihan kiva kavella, kun tuuli puhaltaa ja sen ymparisto siisti. Etta voi taalla jollain tapaa nauttia meresta.