Opiskeluaikoina mut tunnettiin hyvana papereiden tuhoojana. Erinaisia monisteita mulle annettiin useita kertoja, kun olin havittanyt edelliset. Lupasin opetella sailyttamaan lippuja ja lappuja.

No, tanaan taas huomasin, etta enpa ole oppinut pahasta tavasta. Ja nyt on kyseessa pikkuisen tarkeammat paperit kuin koulun monisteet. Nyt olis kyseessa TYOTODISTUKSET!

Soittivat tanaan sielta koulusta, josta sita tyopaikkaa hain. Tarttisivat tyotodistuksia ja kopioita naista paikallisista dokumenteista... Arvatkaapa vain loytyyko niita tyotodistuksia!!!

Tosin en tieda kuinka paljon niista olisi hyotya, kun ovat suomeksi. Toisekseen taalla haluavat enemmankin sellaiset suosituskirjeet, eika suinkaan suomalaisia tyotodistuksia. Asiasisalto on niin erilainen. Suomeksihan niissa vain kerrotaan tyossa oloaika ja muuta ymparipyoreata. Taalla kun niissa pitaisi lukea kaikkea ylistavaa tyontekijasta.

Hatapaissani laitoin tyopaikkoihin viestia, etta voisinko saada englanninkieliset todistukset ja viela ensi viikkoon mennessa (ja Suomessahan on joku pyhapaiva huomenna). Ei taida ihan onnistua...

Venaja, etta ma olen vihainen ittelleni!! Voiko enaa tyhmempaa ihmista olla olemassa?!