Lapset aloittivat koulun vihdoin keskiviikkona! Ainoastaan nuorimmainen oli onnellinen tasta kyseisesta aiheesta. Esikoista jannitti ehka eniten, koska nyt alkoi hanella "lukio". Eilen sitten tayteltiin lippusia ja lappusia kouluun (joka vuotinen juttu). Mika hienointa - viiden vuoden jalkeen sain laittaa omiin tietoihini tyonantajan nimen ja toimeni! Arvatkaa vaan olinko yhta hymya...

Tanaan torstaina olenkin sitten juossut tukka putkella etsimassa pojille VALKOISIA sukkia! Olisi Lenitalle toita taalla, kun opettaisi naille, etta mustien kenkien kanssa on fiksua kayttaa mustia sukkia... Arvatkaa vaan kuinka kauan ne valkoiset sukat on valkoisia meidan jannuilla. Vaikka kayttaisi mita valkaisuaineita, ne ei vaan palaa valkoisiksi.

Ja neidille piti mettastaa valkoisia (ilman mitaan kuvia yms.) t-paitoja. Yllattaen tasta kaupungista oli helvetin vaikea loytaa kyseisia paitoja. Olikohan kolmas kauppakeskus mista vasta loytyi. Tanaan neiti meni P.E. tunnille poikien vanhat vaatteet paalla ja olihan ne vahan isot. Toivottavasti housut pysyi jalassa juostessakin. Niin ja mista johtuu, etta naita jouduin mettastaan. Koulun omasta koulupukukaupasta oli kyseiset vaatteet loppuneet alkuunsa. Etta nain meilla hiekkalaatikolla!

(kuvassa neiti school uniform paalla - ei P.E.)

Itse koitan nautiskella viela viimeisista vapaapaivista ennen toihin menoa. Hieman rupeaa tulemaan perhosia jo vatsaan. Tuntisuunnitelmat on valmiina sunnuntaille ja tyovaatteitakin hankittu. Ajattelin ensimmaisena paivana laittaa pitkien housujen kanssa pitkahihaisen aluspaidan ja paalle kirjava t-paita ja huivi paahan. Toivottavasti se kelpaa. Muut opettajathan ovat abbayah paalla. Alla olevassa kuvassa on taman paivan asuni, jolla tosin tunsin oloni hiukan alastomaksi, vaikka ostoskeskuksissa kuljinkin (niissa ei niin valia mita paallaan pitaa). Mutta oli miellyttava viileyden puolesta tama asu. Ulkona yha edelleen +45.