Mansikki haastoi minut kerailyhaasteeseen - eli mita mina kerailen. Ne jotka minut tuntevat, tietavat ettei tahan ole helppo vastata... Olen nimittain aarettoman tehokas tavaroiden roskiin heittelemisessa.

Jotain nyt kuitenkin tuli mieleeni. Nyt jaa kuvat valista, kun en vaan laiskuuttani saanut aikaiseksi kuvata naita juttuja. Pahoittelut.

1. Kengat. Naita ostelen innostuksissani ja voi todella vaittaa, etta tama on jo jonkin asteista kerailya.

2. Laukut. Sama selitys kuin edellisessa.

3. Kynttilat. Taa on jotain aivan sairaalloista. Meilla on kynttiloita vaikka muille jakaa ja silti ostelen niita aina vain lisaa ja lisaa. En kuitenkaan raaski polttaa niita... Joten voitte kuvitella, etta meilla kynttiloita piisaa.

4. Reseptikirjat. Naitakin tulee vain osteltua. Tykkaan ruuanlaitosta, mutta tarvitsen ohjeen jokaiseen asiaan. Jopa lattytaikinan tekoon. Ja seuraan uskollsesti resepteja.

Tassa nama nyt sitten taisi ollakin. Ja olihan noissakin riittavasti. Varsinkin tallaiselle tazmanian tuholaiselle.

Eilen juhlimme prinsessan 9. syntymapaivaa. Edellisena paivana neiti itse kavi valitsemassa juhla-asunsa. Olin yllattynyt varivalinnasta, kun meidan neiti on aika pinkki tapaus.

Postauksen valitusosio. Olen nyt tallaisessa asussa pelannut futista ja voin sanoa, etta huivi ja pitkahihainen paita on vaan liikaa. Ulkolampotila edelleen +46 ja tuo asu on melkoisen hiostava. Mutta muuten on ollut ihan hauskaa! Haasteellinen tyo on edessa, jos meinaan saada lapset pelaamaan muutakin kuin jalkapalloa. Tahan asti, kun ovat vain ja ainoastaan pelanneet futista tuossa koulussa. Ei mahdoton homma, mutta haasteellinen kylla!