Jotenkin tassa on oppinut arvostamaan viikonloppuja ihan eri lailla kun aloitti tyot. Jaksaa iloita vapaa-ajasta.  Ennen kun ei ollut mitaan muuta kuin vapaa-aikaa. Perjantaiaamut menevat tuolla rugby-kentan reunalla, mutta muuten viikonvaihteet meneekin vaan oleillessa.

Toissa on jo ruvennut loytymaan jonkinlaista rutiinia ja lasten opettaminenkin on ruvennut sujumaan. Talla viikolla kaikki on mennyt upeasti! "Onglematapauskin" on siirretty toiseen ryhmaan, joten ei ole enaa mun opetuksessa (juuri kun keksin milla keinolla hanen kanssaan parjaa).

Nyt pitaisi alkaa antamaan ensimmaisia "arvosanoja" (pienille ei anneta numeroita). Harmi vain etten edelleenkaan tieda kuin muutaman lapsen nimen. Naiden lasten nimet osaan jopa yhdistaa kasvoihin. Arabinimet tuntuu vain niin vaikeille... Nimilistaa en pyynnoista huolimatta ole saanut. Ja joka toisen lapsen nimi tuntuu olevan Abdullah tms.

Etta tallaista talla kertaa hiekkalaatikolla! Hyvaa viikonloppua kaikille!

p.s. pahoittelut kommentoimattomuuttani niille joiden blogeja kayn lueskelemassa. Joten vaan tuntuu ettei ole ollut mitaan kommentoitavaa, mutta lueskelemassa kayn yha edelleen...