Meilla oli jalleen pippalot 20-luvun teemalla. Jestas, etta noista erinaisista kemuista on tullut painajaismaisia! Nyt kun on paino tippunut melkista 20 kg, niin voitte vain kuvitella mita on vaatekaapin taytteille tapahtunut. Kaikki liian isoja ja erityisesti RINTALIIVIT. Miksi painon tippuessa pitaa ensimmaisena tissien pienentya??? On tullut pienimuotoisia itkupotkuraivareita moisen asian takia... (lapsellista?!)

Nyt olen ruvennut ihan oikeasti harkitsemaan silikonien laittoa. Ok, yhtena paivana olen jo valmiina varaamaan konsultaatioon aikaa ja toisena hetkena en uskallakaan. Varsinkin, kun viime aikoina on ollut noita rajahtavia tisseja. Mutta tosia asia vain on, etta vaatteet istuisivat paremmin paalle, jos olisi rintavarustusta!! Mun rintavarustus nayttaa talla hetkella kylla niin latyille! En ma nyt mitaan DDD kuppeja haluaisi vaan ihan sellaiset normi tissit mitka ne oli esim. kun lapsia odotin.

Yksi tuttavani taalla teki tuon leikkauksen, mutta hanella meni vahan yli. En tieda oliko tarkoituksella vai sattuiko lekurille pieni moka, mutta ne tissit on ISOT - jopa liian isot. Han on myos mua n. 20 vuotta vanhempi ja valitettavasti takapuoli roikkuu jo hiukkasen, joten se viela suurentaa sita kontrastia. Niinpa mietin itseni kohdalla, etta jos tuon tissikorjauksen tekisi, niin pitaisiko sitten pian tehda joku persekorjauskin. Ja sitten naamankohotusta yms. Eli kierre olisi valmis. En sitakaan haluaisi.

Tallaista todella tarkeaa pohdintaa talla kertaa hiekkalaatikolla...