RxDx on paikallinen Multispecialty Clinic ja eilen jouduin vierailemaan kyseisessa paikassa. Oli aivan jarjeton niska-/paansarky ja sen paalle voimakasta oksentelua... Mita sitten tapahtui RxDx:ssa?

En muista ihan kaikkea, mutta kirjoitan nyt ne mita muistan. Ensin toki laittoivat tiputukseen (suolavesiliuos). Samalla ottivat liudan testeja.

Complete haemogram

Blood urea nitrogen

Serum creatinine

Sodium

Pottasium

Liver function test

Urine routine and microscopy

Electrolytes

Naista testeista ei loytynyt mitaan. Nama testit maksoivat huimat 1610,00 Rs. (olisko n. 30 euroa) Taman jalkeen alkoi villi laakekokeilu. Laakari teki muutaman kysymyksen, jossa lahinna haluttiin tietaa mita olen syonyt. Juusto ilmeisesti aiheuttaa hyvinkin kovia sarkyja, koska tata multa tiedusteltiin heti ensimmaisena...

Zandu balm

Vasofix

Dns

Voveran

Dispovan 5ml

Dispovan 2ml

Tramazac

Ei millaan naista parannusta olotilaan. Toki oksentelu lakkasi, mutta niska-/paansarky jatkui. Missaan vaiheessa ei otettu mitaan kuvia tms. Harmittaa, etta kunto oli niin huono ettei pystynyt menemaan Manipaliin (autolla n. tunnin matka kotoa). Kun ei mitaan mistaan loytynyt, eika laakkeetkaan tehonneet, niin antoivat mukaan sarkylaaketta ja passittivat kotio (tosin itsekin pyysin paasta lahtea, kun paikka ei ollut mikaan kovin siistikaan.). Nyt olen sitten mutustellut laakkeita kotonakin ja koittanut nukkua, mutta olo on yha edelleen kaikkea muuta kuin hyva. Nyt tosin pystyy pitamaan silmia auki, hengittamaan ja pysyy pystyssa. Etta kylla tasta hengissa selvitaan vaikka eilen olin ihan varma, etta kuolema tulee.