Eilisestä. Koululla oli hmm... intialaista. Olin ryhmässä ainoa, joka suorittaa  tuota 1 vuoden kurssia. Yllätys, olin myös ryhmän ainoa valkoinen. Opettaja puhuu suht hyvin englantia, mutta jotkut asiat hän kertoo hindiksi. Siinä sitä sitten kuunnellaan ja kirjoitetaan muistiinpanoja sanelusta. Todella helppo juttu tällaiselle ei niin hyvälle englannin taitajalle. Onneksi sain mukaani opiskelukirjoja, joista löytyvät nämä samat asiat.

Saatiin myös sellainen kurssiseurantavihkonen, johon opettaja merkitsee jokaisen tunnin aiheen ja päivämäärän. Tämä sitten pitää allekirjoittaa (niin opettaja kuin oppilas) tunnin päätyttyä.

Ensimmäisen päivän aiheena oli valkaisu. Ensin kerrottiin hyvin simppelisti, että miksi valkaisua tehdään ja kuinka hyväksi se iholle on. Sitten teimme harjoituksen. Haettiin kaapista Hydroperoxinia, Glyseriinia, saippuaa ja ruusuvettä. Näistä sitten tehtiin vaahto joka levitettiin iholle ja annettiin vaikuttaa n. 15 minsaa. Olin kyllä hiukan huolissani kuinka ihoni tuota kestää, mutta ehjänä se yhä edelleen on! Hoidon jälkeen levitettiin sitten aurinkovoidetta ettei vaan tule nahalle ruskeaa sävyä.

Saahan nähdä mitä tänään on luvassa...