ja sitten suunnistamme lentokentälle! Vähän on vaikeuksia pysyä nahoissaan, niin minulla kuin lapsillakin. Mies on todellakin harmissaan, kun joutuu jäämään tänne... :(

Eilinen meni sittenkin ihan kivasti, vaikka ei niitä kynttilöitä ja viinejä ollutkaan. Katseltiin meidän hääkuvia (ja muitakin) vieraidemme kanssa. Juotiin lasilliset kaakao-brandyä ja syötiin pähkinöitä. Lahjoitimme vieraillemme (kuskimme ja hänen vaimonsa) vuoden ajalta keräämämme valokuvat. Tein näistä valokuvista joku päivä sitten sellaisen kuvakollaasin ja Mahmoud oli erittäin iloinen! :)

Eilen muuten pojat sai aivan uskomattoman upeat todistukset! Jerekin (9v.) jolla oli erittäin vaikeata alussa sai hyvät maininnat opintojensa sujumisesta! Kerroin tästä toisessa blogissani ja kirjoitin sinne otteet todistuksista. Olen sen verran ylpeä pojistani, että on pakko hehkuttaa!!! Jos joitakuita kiinnostaa käydä lukeen ne otteet, niin osoite on: jajene.laif.fi 

Tänään on viideltä poikien kevätjuhlat ja sen jälkeen menevätkin mieheni kanssa pelaan sitä bilistä ja minä vietän neidin kanssa kahden kesken tyttöjen iltaa. :)

Lentokenttä on tänään ilmeisesti melkoisen täynnä, kun täältä on kaikki lähdössä sivistyksen pariin. Mehrabadin kenttä ei ole mikään järin suuri, joten aikaa saa varata runsaasti lähtöselvitykseen.

En varmaan tule kovin tätä blogia nyt päivittämään, joten palataan viimeistään syyskuussa asialle!

Hyvää Kesänjatkoa kaikille! :)