Valokuvatorstain haaste: "Kunpa nykyaikainen tiede keksisi lääkkeen, joka saisi ajan tuntumaan paljon pidemmältä, niin kuin se tuntui lapsena. Mikä upea lääke..."

Vastaan haasteeseen tällaisella otoksella (kuvan alapuolelta löytyy selitystä kuva valintaan.

2080601.jpg

Täällä muuttorumban keskellä (tai lähinnä kaikkien näiden ongelmien keskellä, mitä tämä muutto tuo tullessaan) palaan viime kesän lomaamme Santorinille. Tuolla lomalla olimme mieheni kanssa kaksin ja tuo viikko oli mitä ihanin. Oikea honeymoon! Ei stressiä mistään, loikoilua, päämäärätöntä ajelua ja pusuttelua...

Nyt täällä kaiken p...kan keskellä tekisi niin mieli palata tuonne takaisin nauttimaan yhdessä olosta. Juuri nyt ei oikein tule kehuttua tuota miestä, vaikka eihän se sen vika ole, jos vuokraisäntä on unohtanut tehdä virallisen ilmoituksen muutostamme. Täältä kun ei muuteta mihinkään jollei Property Manager tiedä asiasta! Huusin aikani (väärille ihmisille) ja lopuksi uhkasin tappaa jonkun. No, tuohan auttoi asiaa todella paljon. Vartija ignoorasi meikäläisen täysin... Mieheni sitten muutaman puhelun tehtyään sai luvan muuttomiehille saapua. Hienoa! Nyt sitten lopuksi kaikille tiedoksi, ettei näiden miesten vielä ollut tarkoituskaan tulla muuttamaan meidän tavaroitamme, vaan tuoda pelkät tyhjät laatikot meille. Eli toisin sanoen huusin ja mekastin pelkkien pahvilaatikoiden vuoksi! Tuolla hetkellä ne pahvilaatikot vaan oli äärimmäisen tärkeä juttu... Ei kai vaan havaittavissa, että joku meidän perheessä näkee pienissäkin vastoinkäymisissä IIISOOON katastrofin?