Nyt on sitten puoli vuotta takana Intiassa elämistä. Välillä ollut vaikeaa ja välillä vähän helpompaa. Tällä hetkellä odottelemme suomiloman alkua. Pääsee hetkeksi toimivaan yhteiskuntaan! Lomamme alkaa 14.6.

Sen verran olen itsestäni saanut irti, että aloitin englannin opiskelun (kyllähän sitä osaa sen verran, että pärjää, mutta hyvä osata vähän enemmänkin). Syksyllä aloitan sitten englannin lisäksi Kannadan opiskelun (paikalliset puhuvat tätä). Jos sitten pystyisi keskustelemaan kotiapulaisenkin kanssa, hän kun ei puhu muuta kuin tuota Kannadaa.

Autokoulun sain suoritettua viime viikolla. Olihan se hieman erilaista kuin suomessa. ;) Sain syntymäpäivälahjaksi oman skootterin, sellaisen puna-mustan. On aika makee! Sillä nyt jonkun verran hurjasteltu. Aluksi kyllä tarttin kuskin mukaan (hän siis ajoi edellä omallaan ja seurailin sitten perästä). Kuulostaa vähän tyhmälle, myönnetään... Tosin oli hän mukanani autokoulussakin, istui takapenkillä, kun madame ajeli.

Nyt pitää sitten keksiä uusia "harrastuksia". Ehkäpä liikennepoliisiksi opiskelua :) Se ei ihan taida kyllä olla mahdollista.