Tämän hetkinen tilanne on se, että kirjoitan tätä IRANISTA. Tulimme eilen aamusta takaisin. Saimme edellisenä sunnuntaina yhtäkkiä tiedon, että saimme kuin saimmekin viisumit! Täällä siis olemme. Tietoa ei ole kuinka kauan olemme täällä, mutta katsellaan.

Meidänhän piti maanantaina 17.9. muuttaa Kuwait cityn, mutta se nyt peruuntui. Yritän jatkossa olla mainitsematta maita, kun ei tässä näköjään tiedä mihin milloinkin ollaan menossa.

Arki on lähtenyt käyntiin ihan kivasti. On tehty ruokaa, tiskattu, pesty pyykkiä, purettu matkalaukkuja, luettu iltasatuja yms. yms. Huomenna neiti menee pitkäääääästä aikaa päiväkotiin ja sunnuntaina pojat suunnistaa kouluun. Koulun kaikki opettajat eivät ole vielä päässeet saapumaan Iraniin, joten luokkakoot ovat poikkeuksellisesti suuret.

Maanantaina on sitten neidin 5v. synttärikekkerit. Käytiin tilaamassa barbi-täytekakku tarhaan. Pidämme synttärit tarhassa - äidin laiskuudesta johtuen. En vaan jaksa kaiken epätietoisuuden keskellä miettiä mitään synttärikekkereitä isolle joukolle.