Isoveljeeni ikaeroa on n. 5 vuotta. Meilla on sellainen viha-rakkaussuhde hanen kanssaan. Nahdaan todella harvoin (oliskohan silla jotain tekemista, etta asun toisessa maassa...?). Han on vanhimman poikani kummiseta ja taytyy sanoa, etta sen parempaa kummisetaa ei voisi olla! V...llaan toisillemme sen minka ehditaan, tosin mina jaan aina alakynteen naissa jutuissa. Hanelta saa tilanteessa kuin tilanteessa apua, jos tarve tulee. Rakastaa urheilua. Kahdella sanalla kuvaillen: MAHTAVA TYYPPI!

1. Pikkuveljeeni ikaeroa 14 vuotta. Aloitti opiskelut syksylla. 2009 kevaalla sain yllatettya hanet oikein kunnolla, kun ilmaannuin hanen ylioppilasjuhliinsa (olin ilmoittanut etten paasen Suomeen tuolloin). Mulla on jostain syysta hieman suojelevainen suhtautuminen haneen. Urheilullinen ja puhelias tapaus. Nahdaan myos todella harvoin (harvemmin kuin isoveljeni kanssa). Vahan niin kuin oma lapsi.

2. Pikkuveljeeni ikaeroa 21 vuotta. Han on jaanyt ehka etaisimmaksi naista sisaruksista. Harmi. Rakastaa futista. Liehuletti. Sopo.

Pikkusiskooni on myos ikaeroa tuo 21 vuotta (ovat kaksoset). MAAILMAN PARAS PIKKUSISKO! Tarvitseeko kertoa enempaa... 

Harmi, ettei mulla ole yhtaan valokuvia koneella naista sisaruksistani. Ja blondi ei osaa kayttaa skanneria.