Tänään käytiin katsomassa muutamaa taloa ja yksi oli ylitse muiden. Nyt sitten alkaa tämä paperityö täällä välittäjän, firman ja omistajan kanssa. Toivottavasti saamme tuon asunnon!

Seinien värit siellä oli aivan kamalat, mutta saamme maalauttaa ne mieleisiksi. Täältä sitten vietänkin aikaani valitsemassa värejä kotiimme. Rakastan jostain syystä kaikkia kirkkaita värejä - ilmeisesti kodistamme tulee sitten oranssi-keltainen... Valoa se asunto ainakin tarvitsee. Nyt se oli jotenkin tunkkaisen värinen ja oloinen.

Ongelmaksi tuleekin nyt se, että mihin me laitetaan meidän huonekalut. Nykyinen asunto on tuota uutta puolet isompi ja niinpä meillä on tällä hetkellä liikaa huonekaluja...

2015924.jpg

Alakerran olohuoneemme tällä hetkellä. Uuden asunnon olohuone (joita siis vain yksi) on huomattavasti pienempi.

2015933.jpg

Uuteen asuntoon tämä kalusto juuri mahtuu ruokailutilaan, mutta eipä sitten muuta. Tosin eihän tuon ympärillä tällä hetkelläkään mitään ole. Ainoastaan pöydästä on jotenkin tullut romujen säilytyspaikka...

2015939.jpg

Mihis hittoon mä nyt sitten laitan mun 30 pikkutaulua?! Ei siellä uudessa ole tuollaista portaikkoa ja seinätilaa muutenkin oudon vähän (tai sitten tässä kämpässä on vain tottunut näihiin valtaviin seiniin). Seinätilat taitaa täyttyä noista isoimmista tauluista.

2015960.jpg

Niin, ja sitten meillä on tämä hirvitys (isännän lempipaikka)...! Ei tälle siellä mitään tilaa ole! Vihdoinkin on hyvä syy pistää tämä myyntiin.