Mitä ihmeen omituisia tapoja... Enhän minä mikään omituinen otus ole! :)

No, mutta yritetään.

1. Syön rupeni. Tiedän, tämä on ällö! En voi sille mitään... Mikä oudointa, syön niitä ihan missä ja milloin vaan.

2. Rakastan toisten palaneen ihon repimistä. Mikä ihana ääni siitä lähteekään, kun saa kunnon ison nahan reikaleen irti!

3. Suutun, jos mies ei osaa lukea ajatuksiani. Tämä on todella ongelma parisuhteessamme. Ilmoittakaa, jos tiedätte miten siitä pääsee eroon...

4. Astiatiskausfriikki. Mulla on tietty järjestys astioille - ensin pestään haarukat, veitset yms. Sitten vaihdetaan vesi ja pestään mukit yms. Vaihdetaan taas vesi ja tiskataan lautaset yms. Vaihdetaan jälleen vesi ja pestään kattilat. Tiedän, tuhoan maailman... Häpeän.

5. Viimeiseksi sitten tällainen nolompi... En osaa piereskellä kävellessäni. Niinpä, jos tulee tarve paukutteluun kadulla, mun on pysähdyttävä. 

Tää olikin vaikea! Piti oikein miettimällä miettiä - ja miettiä, että mitä kehtaa edes laittaa. Nämä nyt olivat ne painokelpoisimmat... 

Ohjeet kaikessa yksikertaisuudessaan: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Kaksi vain haastoin, kun tämän on jo moni saanut ennestään. Hippolandia ja Miitulainen - odottelen vastauksia.