Rouva Hoo

haastoi minut tahan ystävyysviestikapulaan, le relais de l’amitié. Tassa tulee minun vastaukset...

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen « Mikä sinusta tulee isona?
Minusta piti tulla autokauppias (itse asiassa olisin viela aikuisenakin halunnut siksi, mutta se kuitenkin jai ja hyva niin). Toinen mihin olisin halunnut, niin mafiapomon vaimoksi - alkaa kysyko miksi. En tieda.

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Roope Ankan taskukirja tuli monta vuotta. Telkkarista seurasin Rosvo Rudolfia ja Patkis-ohjelmaa.

3. Lempileikkejäsi?
Olen aina ollut sellainen poikatytto ja niinpa tykkasin leikkia pikkuautoilla. Toki nukeillakin, mutta kun ne nukkui paikkareita, niin leikin autoilla.

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?

Urheilua vihasin, koska koulun liikkamaikka oli p...ka! Kaikenlaisia lajeja tuli kuitenkin kokeiltua. Mutta koska olen sita mielta, etta pitaisi HETI olla paras niin harrastukset jai.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi ?
Kuka muistaa Jonnan? Herrey's pojat?

4. Parhaat synttärisi ja miksi?
Muistan kun taytin seitseman ja istuin tien poskessa odottamassa juhlamekko paalla mummua ja vaaria seka veljeani ja kummejani. En nyt tieda oliko ne niin parhaat, mutta ne ainakin muistan.

7. Paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?
Nuken syottotuolin sain joskus 4 vuotiaana? Kahden kasetin soitin tuli joskus teinina ja se oli HIENO! Niista sai kaiuttimetkin irti...

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
no se mafiapomo vaihtui insinooriin...

Haaste pitäisi antajansa toivomuksesta linkittää niille kymmenelle, joiden toivoo ystäväviestiä jatkavan. Taman nyt tuntuu melkein kaikki jo saaneen, joten kopioikaa jotka vaan haluaa tehda. Ruusutapetilla, kalastajan vaimo, nelliina ja moumou voisi ainakin tehda...