Tänään sitten kävin katsomassa uutta kotia jälleen - nyt kameran kanssa. Värit on aika karmaisevat tällä hetkellä! Nyt sitten tein omat valintani... Kattoo nyt sitten saadaanko juuri haluamani värit vai tekeekö valinnat puolestani joku toinen.

Koko kämpän yleisväriksi tulee Pure Ivory (koittakaa nähdä väri - kyllä se siellä jossain on). Sitten jokaiseen huoneeseen tulee yhdellä tehostevärillä (tämän on jokainen saanut valita mielensä mukaan omaan huoneeseensa, paitsi minä tietty tein valinnat makkarin ja olohuoneen osalta...). Tai no myönnetään, että hiukan vaalensin näitä lasten toiveita.

Neidin huoneen tehosteväri - Essence . Tällä hetkellä huoneen väritys aika räikeän sininen... Huoneen yksi nurkka kuplii todella kivasti. Hometta siis tiedossa, mutta siltä ei täällä pysty välttymään.

2023304.jpg

Esikoisen huoneen tehosteväri - Morning Sky. Tämän hetkinen väritys melko neutraali. Tuon taulun asettelua en kyllä ymmärrä...!?! Huoneen kaapin ovet olivat täysin homeessa. Lupasivat fiksata kuntoon - eli hionta ja lakka päälle.

2023294.jpg

Makkarin tehosteväri - Peanut Butter (vaaleampi kuin malli). Tämänkin huoneen tämän hetkinen väritys aika karmea! Kaapien (ei näy kunnolla) sijoittelu aika syvältä...

2023297.jpg

Olohuoneen tehosteväri - Mango Shake. Huonekalut lähtevät kämpästä. Mutta nuo lamput... toivottavasti nekin lähtee!

2023288.jpg

Keskimmäisen huone, jonka joutuu toki jakamaan isännän kanssa. Huone on todella hämärä, ei siis valoa hirveämmin huoneeseen tulvi. Joka tapauksessa seinät siellä tällä hetkellä vaaleanpunertavat. Koko huone tulee olemaan tuon yleisvärin mukainen. Tämä huone on koko huushollin isoin ja niinpä se "jaetaan" kahtia ja toisesta osasta tulee työhuone/vierashuone.

2023299.jpg

Laitan sitten joskus kuvia miltä näyttävät oikeasti seinillä.

Niin ja kyllähän jokaisesta intialaisesta kodista löytyy rukoushuone tai kaappi...

2023316.jpg Tämä EI onneksi jää tänne!