Hierontakurssia nyt ensimmainen viikko kayty ja on ollut kivaa! Vihdoinkin taalta loytyi jotain mielekasta tekemista. Harmi, etta ilo loppuu viikon paasta. No, ehkapa sita turhautumista voi sitten purkaa taalla oleviin kavereihin, jotka uskaltautuvat hierottavaksi.

Kurssikavereina on ollut kaksi intialaista miesta. Erikoinen tilanne sinansa, etta taalla miehet eivat hiero naisia. On siina ollut intialaisella miehella totuttelemista, kun on joutunut kapaloimaan meikalaista... :) Huvittavia tilanteita on ollut. Tosin ei heidan mielestaan, vaan minun mielestani.

Perjantaina toinen naista kurssikavereistani halusi tarjota meille lounaan. Paikka sitten oli paikallinen Family Restaurant, eli katuravintola. Hygieniataso oli jotain ihan omaa luokkaansa. Niinpa sitten perjantai yo oli meikalaisella melkoisen mielenkiintoinen vatsakipuineen vessassa. Enpa taida toiste moiseen paikkaan menna. Ruoka tosin oli aivan mielettoman hyvaa!

Eilen sitten kaytiin isommalla porukalla ajamassa mikroautoilla. Ensimmainen kerta minulle moisen vempeleen ratissa. Uskomattoman hauskaa touhua! Taytyy joku viikonloppu ottaa uusiksi.

Ensi viikolla viela siis hierontakurssia (aromaterapia jakso) ja sitten taas palataan kosmetologiopintojen pariin.