Olen nyt törmännyt useissa blogeissa tähän jouluhössötykseen. Laitetaan joulukorttia ja ostellaan lahjoja yms. Taidan olla hieman epänormaali tässä(kin) asiassa...

En ole laittanut joulukortteja sitten - en edes muista olenko koskaan laittanut joulukortteja! Olen toki yrittänyt, mutta yritykseksi ne ovat jääneet. Joskus ostin joulukortit ja postimerkit, mutta unohdin sitten laittaa osoitteet noihin kortteihin. Kukahan nekin sitten mahtoi saada... Joskus olen laittanut joulukortit osoitteineen, mutta postimerkit unohtui. Niinpä olen sitten luovuttanut.

Lahjojen antoa rakastan ylikaiken. Pitkin vuotta jakelen ihmisille erilaisia lahjoja ja sitten joulu varsinaisesti tuppaa jäämään. Tosin tänä vuonna hankin kesälomalla joululahjat mummuille, papoille, kummeille yms. Käytin lapset täällä ja tuli ensimmäistä kertaa upeat kuvat meidänkin eläväisistä lapsista! Ei mitään pakkoposeeraamista, jota inhoan. Ei meidän lapset kotonakaan istu kuin kirkossa. Vaikka joskus sitä toivoisi...

Muuten täällä menee ihan hyvin. Neiti pääsi ensimmäistä päivää kouluun, kun viikon on sairastellut. Itse jatkan tämän flunssan parissa.

Eilen kävin ilmoittautumassa kosmetologikouluun. Onhan tuo ohjelma vähän erilainen kuin suomessa, mutta saapa jotain vinkkejä meikkaukseen, tukanlaittoon, ihonhoitoon yms.

Joo, tässä tätä tuumailua tälle päivälle.