Ihan alkuun tiedoksi - en saanut sita tyopaikkaa. Ottaa paahan. Niin lahella...

Ei siita sen enempaa. Mennaan muihin juttuihin.

Ruusutapetilla oli kirjoitus rajausvarista. Pitihan se menna ja ostaa ja kokeilla. Hieman pahkailin, etta minka varin otan. Naytti sitten tulleen sama vari kuin ruususkallakin...

Hieman aristelin aluksi, etta onko vari sittenkin liian ravakka. Yleensa meikkaan niin ettei muut itseasiassa edes huomaa mulla olleen meikkia.

Mutta eihan tuo vari nyt niin pahalle nayta. Olis tietty voinut heittaa tuohon silman alle hieman valokynaa tms. Huomaatteko muuten tuon rinkulan tuossa silmassa? Nayttaa ihan piilolinssille vai mita?

Siella meikkikaupassa oli kylla kaikenlaisia meikkeja vaikka missa vareissa. Meilla taalla tuo liike on todella pieni. Valikoimaa ei ihan alyttomasti ole. Paitsi kynsilakoissa...

Jain hieman miettimaan, etta pitaisiko kayda hakemassa viikonlopun tanssiaisiin vahan glitteria.

Taidanpa jattaa valiin. Tosin yhden royal blue -kynsilakan voisin hakea. Meilla on siis nuo vuosittaiset rugby-tanssit nyt perjantaina. Joukkueen varit on royal blue ja musta. Sen vuoksi pukukoodissakin on nuo varit mainittuna. Mun mustan iltapukuni kanssahan kavisi oikein hyvin sininen kynsilakka. Vai mita olette mielta?

Tanaan olen pitkasta aikaa kokeillut uusia resepteja. Juomaksi kokeilin tallaista:

Herkullisen varinen ja makukin oli kohdillaan. Iltapaivasta ajattelin kylla lasten juomiin lisata hieman hunajaa. Tuossa mun juomassa ei ollut ja se oli juuri ihanan raikas. Muksut on vaan sellaisia herkkupeppuja, etta voisi jaada juomatta ilman makeutusta.

Ainekset:

mansikoita

vesimelonia

vaniljajugurttia

vasta puristettua sitruunaa.

Suosittelen kokeilemaan!

Lounaaksi itselleni tein pari voikkuleivat. Tonnikalatahnaa ja kananmunia. Tahnassa on vaan majoneesia, tonnikalaa, chili sosetta, pippuria, sitruunaa ja oljya. Tuli hyvaa.

Meidan perheen miespuoliset ja tuo prinsessakin tarvitsee AINA liharuokaa. Tanaan tein poikkeuksellisesti kanaa. Katsotaan kelpaako...

Tassa ne on vasta uuniin menossa. Nyt tuolta keittiosta kantautuu aika ihana valkosipuli-hunajamarinadi tuoksu. Pitaa Marian pyytaa keittamaan riisia kaveriksi. Jostain syysta en saa vielakaan riisia minkaan makuiseksi vaikka tekisin mita! Maria se vaan osaa... Mutta onhan se intialainen, joten silla riisin keittaminen on verissakin!

Viela pitaisi tehda valkosipuli-katkarapupata. Tai ei se oikeasti ole mikaan pata, mutta lisuketta riisille kuitenkin. Keitetaan mausteet oljyssa kasaan ja katkikset joukkoon ja siina se. Ma voisin syoda katkarapuja vaikka joka paiva, ne vaan on mun herkkua!!

Tanaan on muuten taalla aitienpaiva. Katsokaapa mita sain eilen tyttareltani:

Ihana! Mutta ihaninta oli saada suukkoja, myos noilta isoimmilta.