Ja viela jaksaa hymyilyttaa vaikka lapset valilla kiukutteleekin. Ehka meikalaisen pitaisi useammin olla poissa kotoa, niin ei tulisi "turhista" valitettua. Bangalorekin on yha edelleen jatkanut parhaitten puoliensa nayttamista.

Kiiretta on kylla pitanyt! On pitanyt palata tanne blogimaailmaan (kayda siis lukemassa mita muille kuuluu), kayda tutujen kanssa kahvilla ja lounailla. Shoppailua unohtamatta! Ensi viikolla paasee kylla paremmin tuohon shoppailuun kiinni, kun mies on tyomatkalla ja jattaa mulle pankkikorttinsa... (toivottavasti se ei kay lukemassa tata ennen lahtoaan!)

Olen nyt taalla kaynyt joka aamu parin tunnin ajan lyomassa palloja rangella ja nyt on pakko myontaa, etta on golfkarpanen puraisut ja pahasti! Suomessa toipilaana suoritin green cardin ja nyt koittanut opittuja taitoja yllapitaa. Kehittymisesta ei voi kyllakaan puhua viela... Ehka ma viela jonain paivana ihan oikeasti osaan. Nyt vaan odottelen, etta paasisin oikein kentalle pelaamaan, kun ei tuo pelkka rangella hakkailu ole sama asia kuin pelaaminen. Appiukolle terveisia: nyt menee pitkalle ja osumatarkkuus on suht hyva (lahipelista ei sitten puhutakaan) !

Viimeisimpana uutisena: mulle tarjottiin toita. Osa-aikaisena, mutta kuitenkin! Ma olen niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iloinen! Tasta on siis hyva jatkaa eloa Bangaloressa...