Aamusta oli aivan mahtava keli! Yolla oli tullut vetta ja niinpa keli oli viela aamustakin raikas, pilvinen, mutta kuitenkin lammin. Niinpa paatin sisallyttaa taman paivan ohjelmaan kavelylenkin rannalla. Ensin yritin saada aikaiseksi AW-Massagen mainosta, mutta omaa ammattitaitoaan on meikalaisen yha edelleen vaikea markkinoida... Jai mainos tekematta, mutta kavelylle siis paasin!

Tuosta meidan vieresta alkaa mahtava rantaraitti jota ymmarrykseni mukaan riittaa n. 30 km.

Meidan epaonneksemme on kuitenkin kaynyt niin, etta tuon Royal Familyn yksi asunto sijaitsee juurikin rannalla ja sen vuoksi meidan osuus tuosta rantakaistaleesta on jaanyt vain n. 1 km. Talsi siina sitten kunnon lenkkia...

Jos haluaisi kavella pitempaa lenkkia on parempi hypata auton kyytiin ja ajaa palatsin toiselle puolelle ja kavella sitten siella. Palatsihan on melkoisen iso kompleksi ja sen kohdalla ei ole asiaa kavella tai saati rapsia valokuvia.

Niinpa sitten poikkesin tanne meidan syrja kujille talsimaan, mutta ne ei oikein kiinnosta meidan alueella, kun olen kuullut noista inkkariraksamiehista melkoisia juttuja. Ja kylla niilta katseita saakin.

Muuten nailla kujilla olisikin ihan talsia. Mutta parempi jattaa ne talsimiset viikonloppu aamuihin kun on oma mies matkassa mukana...

Tuli muuten mieleen tuossa kavellessa, etta niin se vaan on meikalaisen status tipahtanut alas! Expat-statushan jai siis tuonne Intiaan ja taalla ollaan vaan localilla. Ei sitten tullut meikalaiselle Jaguaria kauppakassiksi... Kuvaa en viittinyt ottaa (niitahan taalla nakee kaikkialla) ettei tule enemman puukkoa haavassa pyoritettya.

Edellista juttua EI tartte ottaa vakavasti...

Mutta siis lenkki tuli tehtya ja nyt juon litran sitruunavetta ja laskettelen hikea!