Multa on kyselty (muualla kuin blogissa) tasta liikenteesta taalla Kuwaitissa. Niinpa ajattelinkin vahan valaista tata liikennekulttuuria...

Taalla on nopeudet aikas hurjat. Paateilla max. nopeus on 120km/h, mutta kylla nopeudet on silti paljon kovemmat. Noita "tolppapoliiseja" (vai miksi niita Suomessa kutsutaan) on aika tiheasti ja niissa on useimmiten myos ne kamerat. Ennen kuin ne valahtavat saat ajella silti n. 20km/h enemman kuin mita nopeusrajoitus ilmoittaa. Anyway, nama nopeudet eivat ole ne mitka pelottavat vaan ihan nama muut tiella liikkujat... "vetyperoksidiblondit, inkkarit ja nuoret paikalliset miehet.

Otetaan aluksi kasittelyyn nama inkkarit (on helpoin ja lyhyin). Kaikki jotka ovat asuneet Intiassa tietavat, etta inkkarit saavat liikennekaaoksen aikaiseksi jo kahdella autolla. En siis selita sen enempaa .

Sitten nama nuoret paikalliset miehet. Taallahan julkinen seurustelu on kiellettya ja tunnetusti baarielamaa Kuwaitissa ei ole. No, millas nama miehet sitten osoittavat kiinnostuksensa vastakkaiseen sukupuoleen? Esittamalla hurjimmista hurjimpia stuntteja autoillaan. Ja koska nailla paikallisilla on rahaa milla mallata, niin alla on tietysti mita upeimmat urheiluautot tms. Eli nopeutta piisaa naissa autoissa, mutta taito nailla ratinpyorittajilla on vajavaista... En edes viitsi kuvailla mita kaikkea vahinkoa nama saavat aikaiseksi, mutta joka tapauksessa joka paiva saa lukea lehdesta naitten kaahalijoiden aiheuttamista kolareista. Surullisinta, etta useimmiten kuolonuhreilta ei valtyta.

Itse olen viela provoisoitunut naihin kilpa-ajoihin naiden idioottien kanssa - mika siis kertoo myos omasta idioottimaisuudesta...

Entas sitten nama "vetyperoksidiblondit"! Jos on paa hunnutettuna ja luuri AINA korvalla, niin eihan sita liikennetta pysty seuraamaankaan. Paat ei kaanny kun ollaan kaistoja vaihtamassa ja peilitkin on lahinna tarkoitettu meikkaukseen. Naiden kanssa on pahimmat lahelta piti -tilanteet sattunut. Ja ihan turha naille on torveakaan tootottaa, kun eivat he valita! Uskomattomia tapauksia... Hurjinta nailla on viela se, etta usein heilla on lapset kyydissa ja turvavoita EI tarvitse kayttaa. Monesti nakee naita lapsia LEIKKIMASSA mm. palloilla tai ihan vaan hippasilla (niin, uskokaa vain, siella auton sisalla). Pahin ehka minka olen nahnyt, aiti ajamassa (nopeutta n. 110km/h), puhelin korvalla, huulipunaa levittaen ja lapsia rauhoittaen (kasvot siis taakse pain).

Etta tallaista siis taalla. Ymmarran todella hyvin, etta miksi Saudeissa ei saa naiset ajaa autoa. Saisi tulla sama saanto tannekin, sillakin uhalla, etta oma elama vaikeutuisi... Tai jos tanne saisi lain, etta vain lansimaalaiset (miehet ja naiset) ja vanhemmat paikalliset miehet saisi ajella!

Nailla ajo-opeilla sita onkin sitten kiva kesalla ajella Suomessa.