Tanaan on taas tallainen "mikaan ei kiinnosta"-paiva. Piti menna aamusta salille kuntoilemaan, kun on tuota taytekakkua tullut mutusteltua ihan liikaa. Perjantaina olisi tanssiaisetkin tiedossa ja sen vuoksi pitaisi ahtaa ittensa iltapukuun. En sitten saanut aikaiseksi tuota salille menoa...

Ajattelin sitten, etta kattellaan leffoja tama paiva. No onhan tuo tv ollut auki tuossa, mutta eipa ole tullut katseltua. Netissa vaan pyorinyt koko paivan. Onneksi taalta edes loytyi jotain itselle tarpeellista... Niin ja sain taas laitettua yhteen paikkaan CV:kin, etta ei nyt ihan turhaa tama netissa pyoriminen ole ollut.

Eilen tuossa naisten kanssa keskustellessa, mainitsin etta tunnen oloni kotoisaksi taalla Kuwaitissa. Iranilla on aina paikka sydamessani, Intian voisin unohtaa, mutta tama paikka tuntuu niin kodille. Outoa, etta miksi juuri tama paikka on mieleinen ja ihan alusta asti. Yksi eilisista vieraistani tuntee ihan samanlailla kuin mina tunsin oloni Intiassa. Hanen vuoronsa pitaa minua outona lintuna, kun aina itse hammastelen Intia-intoilijoita.

Yksi asia taalla on mihin olen kyllastynyt ja se on yllatys yllatys... AURINKO! Tuo on ja mollottaa ja vaikka se ei kauheemmin paasisi mollottamaan tuon tomupilven lapi, niin silti se lammittaa melkoisesti. Nytkin taalla on pulipilvista ja lampotila +44. Odottelen jo, etta paasen Suomeen palelemaan! Tasan kuukauden paasta sita siella jo ollaankin. Taalla nama lampotilat ehtii viela nouseen hurjempiin lukemiin... Niita odotellessa, pitaa kehitella jotain jarkevaa tekemista!