Meikalainen on aika helposti syttyva tapaus. Todella rajahdysherkka. Ei paljoa vaadita, etta kayn taysin kierroksilla.

#1 ajattelemattomuus. Hyvana esimerkkina viime viikonloppuinen "kusijuttu". Jos toinen menee ajattelemattomuuttaan kuseksimaan asiakasvessaan ja ruikkii lattialle. Tosin syytin vaaraa ihmista, mika selvisi vasta seuraavana paivana. Mutta silti! En ole pitkaan aikaan niin vihainen ollutkaan...

#2 huolimattomuus. En ole ihan varma meneeko tama samaan tuon ajattelemattomuuden kanssa, mutta laitan sen kuitenkin tahan erikseen. Esimerkki juurikin talta hetkelta (piti kayda taas rahjaamassa tassa kirjoittelun valissa)... Isanta lupaa laittaa ruokaa ja sitten poistuu muihin hommiin valilla. Unohtaa ruoanlaiton ja yht'akkia keittiosta rupeaa kuulumaan merkillista aanta. Menen katsomaan ja siella on KATTILA ilmi liekeissa. Kaasuhellan kanssa, kun saa olla hiukan varovaisempi... Etta ottaa taas takaraivosta ja pahasti!

#3 epatietoisuus. Mulla pitaisi kaikki asiat olla selkeina tiedossa etukateen. Jos joudun elamaan epatietoisuudessa (jossa olen jatkuvasti), niin kellaan perheessamme ei ole kivaa. Tasta "viasta" minun pitaisi paasta eroon. Olen jo jonkinverran oppinut, mutta viela on opettelemistakin... Ehka nama jatkuvat muutot on olleet hiukan apuna tassa opintiella.

Ehka tassa on taas ihan riittavasti paljastuksia meikalaisen mielenliikkeista. Pitaisikohan ohjautua hoitoon...?