on nyt takana ja tyoyhteisoon tutustuttu. Tama viikko on ollut todella lepsu, koska oppilaat tulevat vasta sunnuntaina. Niinpa olen istunut ja lueskellut kirjoja ja kuunnellut naisten hopinoita - arabiaksi.

Kouluhan on siis kansainvalinen, jossa opetus tapahtuu englanniksi. Taman viikon aikana on selvinnyt meikalaiselle, etta yllattavan harva opettajista puhuu englantia. Tai jos puhuvat, puhuvat kovin huonosti. Joten enkohan minakin tule parjaamaan sen puolesta, vaikka omaankin ERITTAIN vahvan suomalaisaksentin.

Muthan palkattiin sinne P.E. opettajaksi. Ensimmaisena paivana selvisi, etta opetussuunnitelmasta on POISTETTU P.E. tunnit! Mita helvettia?! Lapsilla on kaksi 40 min. taukoa. Toinen naista tauoista on tarkoitettu snackia varten ja toinen rukousta varten. Naiden taukojen aikana olisi sitten tarkoitus pitaa P.E. tunnit. Johtajat kertoivat, etta yleensa lapset kayttavat n. 10 min. syomiseen ja lopun ajan sitten joko liikuntaan, taideaineisiin tai Life skills -aineeseen. Eli toisin sanoen... lapset VALITSEVAT mihin aineeseen osallistuvat naiden kahden tauon aikana. Ja nyt puhutaan AD/HD lapsista. Sanoisinko, etta kerrassaan outoa.

Tanaan sain kuulla, etta opetan KG, G1, G2 ja G3. Tama on ihan kiva uutinen. Saan huomattavasti "helpomman" ryhman. Paikalliset teinipojat voivat olla hiukan ongelmallisia opettaa...

Nailla siis aloitellaan tyoelamaa. Jannityksella odotan, kuinka hommat kaytannossa alkaa rullaamaan.