Otsikko ei viittaa haihin. Tassa postauksessa tulee olemaan ihan turhan paivaista lotinaa, aikaa sitten tapahtuneista jutuista, taman paivan jutuista ja hieman tulevasta. Niin, ja lopuksi taman blogin historian TOINEN arvonta!

Ensin vilautus jostain mita ostin jokunen aika sitten itselleni... Arvatkaapa mita naa on (tama ei ole arvontaan liittyva kysymys, vastaus tulee nakymaan kuvan alla)?

Nama ovat siis huivinpidikeneuloja tms. Kaytan siis huivini kanssa toissa. Muuten saisi olla koko ajan korjailemassa huivia, kun se tuppaa tippumaan juostessa. Naa on aika blingbling...

 

 

Mennaanpa sitten vahan vakavampaan aiheeseen. Kavin yhtena lauantaina ystavaiseni kanssa (terveisia vain sinne aavikon toiselle laidalle) animal shelterissa. En itse ole mikaan elainten suuri fani, mutta mielenkiinnosta lahdin kaymaan tutustumiskaynnilla.

Paikka sijaitsee keskella ei mitaan. Ei uskoisi, etta taalta aavikon keskelta loytyy sellainen vihrea keidas. Paikka on aidattu sellaisella pensasaidalla ja oli todella viihtyisan oloinen mesta (paikallisittain).

Sisapihalla paasi leikkimaan koirien kanssa. Paastivat aina muutaman koiran kerralla alueelle. Halukkaat paasivat myos ulkoiluttamaan koiria polulle. Paikka oli yllattavan siisti ja hyvin pidetty. Elaimet nayttivat olevan ihan hyva kuntoisia ja iloisia vekkuleita.

Taalla voisi kylla pitaa jonkinlaisia lemmikkielaimenpitokursseja paikallisille! Valilla nakee ihan kamalaa kohtelua. Ja rotuvalinnat ovat valilla todella outoja - siperian husky +45 asteessa ulkoilemassa suorassa auringon paisteessa... Tama siis viela "kevytta".

Koirien lisaksi tuolla oli aaseja, apinoita, lintuja, kissoja, kaneja, hamstereita (vai oliko ne marsuja...) ja yksi heppakin loytyi. Sielta niita voi sitten kayda adoptoimassa. Jos oikein selostusta muistan, he kylla koittaa hiukan tsekkailla kelle naita luovuttelevat. Yrittavat loytaa mahdollisimman hyvat kodit naille (aavikon laidalta voi sitten korjata, jos tama tieto meni vaarin ).

Suurta elainten ystavaa minusta ei tullut tuollakaan kaynnilla. Myonnan toki, etta oli kiva kayda ja voisin menna toistekin kaymaan. Onhan niita kiva hetki rapsutella, mutta vain hetki...

 

 

Sitten tahan paivaan. Tanaan ollaankin liidetty A paikasta paikkaan B ja melko tiuhaan. Ensin aamusta vein pojat rugby kentalle. Hieman epavarmoina reeneista, koska suurin osa saracens porukasta on Abu Dhabissa talla hetkella turnauksessa. Meidan pojat ei sinne paasseet, kun ei ole riittavasti pelaajia. Harmi.

Kentalle vientireissusta ajoin suoraan The Palms Hoteliin aamupalalle ystavani kanssa. Tuli siella taas paivitettya juorut jne. Hauska aamupalatuokio.

Aamupalalta ajoin seuraavaksi Babyshowerilahjaostoksille ja miehen kanssa treffit (ensin han kavi hakemassa pojat kentalta ja tiputti heidat kotio) kahvilaan pikaiselle lounaalle. Mies myos kertoi, etta neitokaisemme oli tuumannut hanella menevan ainakin kolme tuntia juhliin valmistautumisessa. Onko meidan perheessa PRINSESSA??? Soitin neitokaiselle ja ilmoitin, etta aloittaa sitten ne valmistelut saman tien, jos meinaa taman kuskin mukaan ehtia. Lounaan jalkeen siis pikaisesti kotio hakemaan lapsia kyytiin.

Pojat olivat sopineet saippuajalkapallosta (onko tama jo kantautunut Suomeen tai muualle eurooppaan?) kavereidensa kesken ja niinpa tiputimme heidat pelipaikalle.

Pojat jatettyamme, suuntasimme viemaan neitokaista syntymapaivajuhliin. Teemana naissa juhlissa oli swimming and fashion. Ensin kuulemma fashion show ja sen jalkeen uintia. Neiti on talla reissulla yha edelleen - isanta hakee myohemmin hanet.

Taallahan on nykyaan tapana pitaa 5-6 tunnin synttarijuhlia pikkutytoille. Me pysyttelemme yha edelleen 2 tunnin kekkereissa.

Neidin jaadessa juhlimaan me isannan kanssa siirryimme shopping mallille jaatelolle ja odottelemaan poikien soittoa. Sellainen pari tuntia siina sitten hujahtikin kunnes piti menna hakemaan poitsut. Nyt sitten ollaan taalla kotona ja odotellaan, kun neiti paastaan hakemaan. Muka viikonloput leppoisia!!

 

 

Nyt sitten siihen arvontaan ja huomiseen...

Kiitoksia vaan kaikille hyvista lahjavinkeista! Harkitsin kovasti tuota vaippakakkusen hankintaa, mutta eihan taalla sellaisia valmiina ole ja itse olen paketointien kanssa ihan onneton. Mietin myos Heljan ehdottamaa aidin hemmottelupakettia, mutta en sitten paatynytkaan siihen kun en tunne tulevaa aitia niin hyvin. Mutta sitten loysinkin jotain joka sopii taydellisesti lahjaksi minulta... Arvatkaapa mita siis tasta paketista loytyy:

Juhlat ovat siis huomenna, mutta koska euroopassa on viikonloppu, niin vastausaikaa on ensi viikon torstaihin saakka... Arvontapalkintoa en viela ole keksinyt, mutta jotain taalta se tulee olemaan. Yllatys siis viela itsellenikin mita keksin.

Mutta naihin kuviin ja naihin tunnelmiin taalta hiekkalaatikolta. Hyvaa viikonloppua kaikille!